torsdag 20. mai 2010

Helgens O'store prosjekt...:)

Helgen som var fikk vi endelig kommet igang med noe på tomta vår. I høst hadde vi jo ned en god del skog som har ligget gjemt under snøen i vinter.
Fredagen fikk vi leid oss en sånn vedmaskin som både kapper og klyver med et transportbånd som sender veden rett på pallene, innmari effektivt altså:)
Lørdagen var vi igang, men etter noen timers jobbing ble jeg for ivrig med stablinga i pallene og ble truffet av en stor vedskive. Dette endte med en tur på legevakta for mitt vedkommende, og videre til sykehuset for røntgen. Kom ut nesten 5 timer senere med knekkt fingertupp, 3 sting, og en "lekker" skinne... Passelig ubeleilig nå som vi endelig hadde begynnt med ting, men Vidar fikk jo holdt på både lørdag og søndag. Søndagen gikk jeg der som en enarmet banditt, men skal se det blir litt muskler i venstrearmen nå ;) Vi ble langt ifra ferdige da, derfor skal vi leie den maskinen i helgen som kommer også, samtidig skal vi begynne å grave å lage vei.
Gleder med noe helt enormt:)
Jeg er sykemeldt for tiden pga den påkkers knekkte fingertuppen, så dere skal ikke se bort ifra at det kommer noen fler innlegg fremover..
Slenger med et bilde av arbeidskaren min ved vedmaskinen:)Mandag var det jo selveste 17.Mai, jeg tok årets feiring hjemme i stua sammen med NRK, rett så koselig:) Ble med til Molde når Borgertoget skulle gå da, NMK Molde skulle delta i toget i år og Vidar skulle ha med en bilcross bil i toget. Bilcross er nemlig hans families store lidenskap:)
Her er noen av bilene til familie teamet Røvik RacingHa en fin dag folkens:)

post signature

4 kommentarer:

 1. hahahaha nå må jeg le :)) knekt finger faktisk!!!! Flink du dålsinæ :)) God bedring da!

  SvarSlett
 2. Hehehe, ja di kan le di frøken Hagen.. Men d e faktisk ikkje arti assa:P Hehe, må nesten flire litt sjøl au, når i først skulle knekke nåkkå, måtte d faktisk bli en fingertupp..:)

  SvarSlett
 3. Ja ikke sant :p
  Skjønner godt det ikke er noe gøy, illefall ikke nå når dere endelig kan begynne med div ting og tang. Men men, det kommer heldigvis bedre tider :))

  SvarSlett
 4. En knekt fingertupp tror jeg faktisk er verre enn det høres ut som,særlig når den sitter på høyre hånd. Bevegelsene av de andre fingrene på hånden vil kjennes i den knekte fingeren. Det er svært lite en får gjort med en hånd, og graden av funksjonshemming blir ganske stor. Etter en stund lærer en seg sikkert noen knep som gjør hverdagen enklere, men i det store og hele mener jeg at en knekt fingertupp er på høyde med en knekt arm på beinbruddstatusskalaen.
  God bedring til deg Katrine :)

  SvarSlett